Nieuw in de verhuurRuime bedrijfs-/winkelruimte in twee panden waardoor een front van ruim 1650 cm mogelijk is. Gelegen aan de drukke doorgaande route naar de Amsterdamse binnenstad in de "Rivierenbuurt" wordt te huur aangeboden een fraaie, bijzondere bedrijfsruimte. Het betreft hier een winkelruimte annex bedrijfsruimte (geen horeca)... Lees meer
Contactgegevens
Naam:
Cyrill Gill
E-mailadres:
gill@wendeldesign.nl
Telefoonnummer:
31208462900


Prijs€ 37 p/m
Oppervlakte205 m²
Bouwjaar 1935
Ligging Winkelstrip
Meer kenmerken..

Afbeeldingen (3)


Alle afbeeldingen..
Nieuw in de verhuur
Ruime bedrijfs-/winkelruimte in twee panden waardoor een front van ruim 1650 cm mogelijk is. Gelegen aan de drukke doorgaande route naar de Amsterdamse binnenstad in de "Rivierenbuurt" wordt te huur aangeboden een fraaie, bijzondere bedrijfsruimte. Het betreft hier een winkelruimte annex bedrijfsruimte (geen horeca) met een droge kelder welke intern met elkaar verbonden is en een ruime tuin. De oppervlakte is uniek te noemen voor de winkels in de Rijnstraat. De gehele ruimte 
kan derhalve voor diverse doeleinden worden gebruikt. 

Thans zijn er 2 gelijke entrees (huisnummer 189 en huisnummer 195), gespiegeld aan elkaar. De ruimten zijn op de begane grond middels een grote doorbraak met elkaar verbonden. Er zijn thans een goede keuken en sanitair voorzieningen aanwezig en meerdere ruimten. Er zijn 2 trappen naar de kelderverdieping. Feitelijk is er sprake van 1 unit bestaande uit diverse ruimten op de begane grond en een zo goed als open ruimte in de kelder.

De begane grond heeft een goede hoogte van 325 cm. Er zijn 2 grote etalage ramen, de beide entrees en 2 reguliere ramen aan de voorgevel. De kelder is variërend 217 cm tot 187 cm hoog. 

Door de specifieke breedte van circa 1650 cm met dubbele etalages, deuren entrees en gevelruimte kunt u zich als ondernemer bovengemiddeld profileren. 

Er is centrale verwarming aanwezig, uitgebreide elektra installatie en pantry en toilet.
Voor het geheel is er sprake van 1 elektra installatie, gasinstallatie en waterleidingsysteem.

In de directe omgeving zijn Albert Heijn, DA Drogist, D-reizen, Spare Time, Deen supermarkt. De locatie is uitstekend te bereiken met de auto vanaf de A-2 en A-10. U kunt voor de deur parkeren tegen een sterk gereduceerd tarief van € 0,10 per uur. Station RAI en het Amstelstation zijn zeer dichtbij.

Adres : Rijnstraat 189 - 195, 1079 HE te Amsterdam

Ligging

  • Winkelstrip

Kenmerken

Joomla SEF URLs by Artio