In het kernwinkelgebied van Zutphen wordt, op de hoek Korte Beukerstraat / Frankensteeg, een prachtige winkel - in het bekende rondje - te huur aangeboden. In de directe omgeving zijn verder landelijk bekende ketens als HEMA, Hunkemöller, van Haren, Kruidvat, Blokker, Zuivelhoeve, WE, Open32 te vinden. De winkel ligt te midden van het... Lees meer


Prijs€ 30.000 p/j
Oppervlakte175 m²
Bouwjaar 1905
Ligging Winkelcentrum
Meer kenmerken..

Afbeeldingen (10)


Alle afbeeldingen..
In het kernwinkelgebied van Zutphen wordt, op de hoek Korte Beukerstraat / Frankensteeg, een prachtige winkel - in het bekende rondje - te huur aangeboden. In de directe omgeving zijn verder landelijk bekende ketens als HEMA, Hunkemöller, van Haren, Kruidvat, Blokker, Zuivelhoeve, WE, Open32 te vinden. De winkel ligt te midden van het voetgangersgebied. In de directie omgeving zijn voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig.Huurprijs:€ 30.000,-- per jaar.Indeling:
Begane grond: circa 100 m² winkelvloeroppervlakte.Verdieping: circa 75 m² (inclusief vide en werkbalkon, berging, dagverblijf, sanitaire ruimte).Totale oppervlakte: circa 175 m².

Frontbreedte: circa 800 cm.

Bereikbaarheid:Het pand is zeer goed bereikbaar en is op een prominente locatie gelegen in het centrum van Zutphen met op korte afstand het trein-/busstation.

Voorzieningen:De winkelruimte wordt aangeboden met de volgende voorzieningen: nutsvoorzieningen, sanitaire ruimte, pantry en cv-installatie.

Ligging

  • Winkelcentrum

Kenmerken

  • Toilet
  • Centrale verwarming
  • Pantry / keuken
Adresgegevens: Spittaalstraat 93
7501 EC Zutphen
Telefoonnummer:057551631
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:tenhag.nl
Locatie Radius
Radius
Oppervlakte - Van/tot
Huur Koop Beiden