Per direct TE HUUR:Algemeen:Recent gerenoveerde ruime winkelruimte gelegen op de begane grond. Het betreft een hoekpand midden in een winkelstrip met diverse mogelijkheden. (o.a. mogelijkheid tot DHL parcelshop)Locatie:De Jan van Riebeecklaan is gelegen in stadsdeel Tongelre van Eindhoven, gevestigd in een blok met nog... Lees meer


Prijs€ 750 p/m
Oppervlakte70 m²
Ligging Doorgaande weg, Winkelstrip, Wijkwinkelcentrum
Meer kenmerken..

Afbeeldingen (3)


Alle afbeeldingen..
Per direct TE HUUR:

Algemeen:Recent gerenoveerde ruime winkelruimte gelegen op de begane grond. Het betreft een hoekpand midden in een winkelstrip met diverse mogelijkheden. (o.a. mogelijkheid tot DHL parcelshop)

Locatie:De Jan van Riebeecklaan is gelegen in stadsdeel Tongelre van Eindhoven, gevestigd in een blok met nog 3 winkelunits en aan de overkant nog 8 winkelunits. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving (Dirigentplein) diverse winkels als Plus Supermarkt, Kruidvat, Domino's en ook een kapper gevestigd.

Bereikbaarheid:Per auto.Uitstekend, op een steenworp afstand gelegen van de rondweg van Eindhoven en op korte afstand van de A2/A50.
Per openbaar vervoer.Op ca. 70m afstand van de bushalte gelegen op de Pres. Steynstraat.

Vloeroppervlakte:Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 70 m². Winkelruimte Ca. 60m².Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Opleveringsniveau:Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd (inventeris en voorraad in overleg ter overname). Het object is in 2015 volledig gerenoveerd; CV installatie, Elektro installatie, Sanitair, Keuken, riolering zijn allemaal nieuw aangebracht.

Parkeren:Er is voldoende gratis openbare parkeerruimte voor de deur.

Frontbreedte:5,00 meter.

Bestemming:Detailhandel en klein horeca.Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is opvraagbaar bij Gemeente Eindhoven.

Huurprijs:750 euro per maand, excl. BTW

BTW:Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:Niet van toepassing.Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra en eventuele telefoon- en internet verbinding. Ook zijn de gemeentelijke heffingen niet in de huurprijs inbegrepen.

Huurtermijn:Huurperiode is in overleg.

Opzegtermijn:In overleg.

Huurbetaling:De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling:Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur eventueel te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI "Alle huishoudens" (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:In overleg.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen, bij voorkeur telefonisch op 06-21886195.

Ligging

 • Doorgaande weg
 • Winkelstrip
 • Wijkwinkelcentrum

Kenmerken

 • Elektrische installatie
 • Afgewerkte wanden
 • Met opslagruimte
 • Meterkast met eigen energieaansluitingen
 • Pantry / keuken
 • Systeemplafond
 • Toilet
 • Betonvloer
 • Centrale verwarming
 • Gasinstallatie
Adresgegevens: Jan van Riebeecklaan 70
5642 MD Eindhoven
Telefoonnummer:0621886195
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie Radius
Radius
Oppervlakte - Van/tot
Huur Koop Beiden