AlgemeenDe winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat van Zoetermeer in het in 2007 gevestigde project “Hovestein”.De Dorpsstraat is zowel met de auto als het het openbaar vervoer goed te bereiken en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Via de rijkswegen A12 (Den Haag – Utrecht) en A4 (Den... Lees meer


Prijs€ 1.000 p/m
Oppervlakte85 m²
Bouwjaar 2007
Ligging Dorpscentrum, Winkelcentrum, Wijkwinkelcentrum
Meer kenmerken..

Afbeeldingen (4)


Alle afbeeldingen..
Algemeen
De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat van Zoetermeer in het in 2007 gevestigde project “Hovestein”.

De Dorpsstraat is zowel met de auto als het het openbaar vervoer goed te bereiken en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Via de rijkswegen A12 (Den Haag – Utrecht) en A4 (Den Haag – Amsterdam) heeft u een snelle verbinding naar alle delen van ons land. Rondom de Dorpsstraat zijn er voldoende parkeervoorzieningen getroffen waar de eerste 3 uur gratis (blauwe parkeerzone) geparkeerd kan worden. Autoverkeer is in dit deel van de Dorpsstraat mogelijk.
Bedrijfspand
De winkelruimte is in zijn geheel of in units te huren, te weten 2 units van 85m² .De ruimte heeft een totaal oppervlakte van 170m².

De winkelruimte wordt als casco verhuurd met aansluitpunten tot in de meterkast voor gas, water en electra. De thans aanwezige voorzieningen kunnen in overleg worden overgenomen.

Huurvoorwaarden/Huurprijs: . € 18000,- per jaar De eigenaar is bereid in het eerste jaar een korting te verstrekken.

Huurtermijn: Vijf jaar met de mogelijkheid de huurovereenkomst met vijf jaar te verlengen. Kortere periodes zijn bespreekbaar.

Huurbetaling: Per maand vooruit betalen.

Huurprijsaanpassing: De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd, voor het eerst na ommekomst van een jaar na ingang van de huurovereenkomst, overeenkomstig het verloop van het prijsindexcijfer CPI-alle huishoudens 2006 = 100, zoals dit jaarlijks door het Centraal Bureau voor de Statistiek wordt vastgesteld.

Servicekosten: De units zijn geheel zelfstandig, derhalve zijn geen leveringen door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder verplicht zich de kosten voor het gebruik van elektra, warmte, koude en water in het gehuurde, alsmede de meterhuur rechtstreeks aan de betreffende energiebedrijven te voldoen.

Winkeliersvereniging: Voor huurder geldt, dat in de huurovereenkomst het lidmaatschap van het overlegorgaan van de winkeliers verplicht wordt gesteld.Zekerheidsstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in augustus 2012. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, welke op 20 augustus 2008 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 67-2012.

Reclame: Ten behoeve van de naamsvermelding van huurder is een "reclamebeleidsplan" ontwikkeld. De eventueel door huurder te verzorgen naamsvermelding op/aan de pui in de publieke ruimte dient alsdan te voldoen aan het "reclamebeleidsplan" alsmede te voldoen aan de voorwaarden van de Gemeente Zoetermeer. Uitstallingen nader te specificeren en tevens te overleggen met de verhuurder. Voor de eventueel benodigde goedkeuringen van overheidswege dient huurder zelf zorg te dragen.

Sluitingstijden: Huurder/gebruiker is gehouden aan de gestelde sluitingstijd van 22:00 uur.

Opzegtermijn: 12 maanden vóór expiratie huurovereenkomst per aangetekend schrijven of bij deurwaardersexploot.

Oplevering
 • In overleg. Kan op korte termijn
 • In de huidige staat
 • Onder voorbehoud van het verkrijgen van een kredietinformatierapport ter beoordeling van de verhuurder
 • Onder voorbehoud van de goedkeuring van de directie verhuurder.

Ligging

 • Dorpscentrum
 • Winkelcentrum
 • Wijkwinkelcentrum

Kenmerken

 • Nieuwbouw
 • Mechanische ventilatie
 • Houten (dek)vloer
 • Gasinstallatie
 • Betonvloer
 • Verlichtingsarmaturen
 • Meterkast met eigen energieaansluitingen
 • Elektrische installatie
Adresgegevens: Dorpsstraat 171
2712 AH Zoetermeer
Telefoonnummer:0793161020
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:business-connect.nl
Locatie Radius
Radius
Oppervlakte - Van/tot
Huur Koop Beiden