Algemeen:Dit karakteristieke pand is 1 van de parels die Zoetermeer rijk is, het pand heeft door zijn markante uitstraling op zich al een bekendheid onder de zoetermeerders. In de volksmond genaamd "het Dorpshuis"Locatie/ Bereikbaarheid: De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat, een straat voor ondernemers met visie. In... Lees meer


Prijs€ 3.000 p/m
Oppervlakte175 m²
Ligging Dorpscentrum
Meer kenmerken..

Afbeeldingen (4)


Alle afbeeldingen..
Algemeen:
Dit karakteristieke pand is 1 van de parels die Zoetermeer rijk is, het pand heeft door zijn markante uitstraling op zich al een bekendheid onder de zoetermeerders. In de volksmond genaamd "het Dorpshuis"Locatie/ Bereikbaarheid: 
De winkelruimte is gelegen in de Dorpsstraat, een straat voor ondernemers met visie. In de oude kern van Zoetermeer, biedt de Dorpsstraat namelijk een keur aan speciaalzaken in nostalgische panden. De Dorpsstraat ligt in het historische hart van Zoetermeer, in deze straat zijn circa 100 zelfstandige winkeliers gevestigd, daarnaast zijn er de bekende winkels als Rinck Optiek, Sjenkels & Sjenkels , Zeeman en het Kruidvat. Het object ligt nabij een groot parkeerterrein.

Parkeren: 
Mogelijk op openbare weg rondom de dorpsstraat en op nabij gelegen parkeerterrein waar bezoekers de eerste 3 uur gratis kunnen parkeren.

De aangeboden winkelruimte ligt zeer gunstig tegnover de Bruna en schuin tegenover het Kruidvat. De Dorpsstraat is centraal gelegen ten opzichte van Den Haag, Delft, Leiden en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer en via de rijkswegen A12 (Den Haag- Utrecht) en A4 (Den Haag- Amsterdam) is deze locatie makkelijk te bereiken. 

Opleveringsniveau: 
- deels vloerbedekking 
- representatieve marmeren entree cq gang; 
- afgewerkte wanden;
- verlaagd plafond incl. verlichting
- frontbreedte van ca. 15 meter.

Aanvaarding: 
In overleg, kan snel!

Huurprijs:
de getoonde huurprijs van € 3000,- per maand is de huurprijs voor het 1e jaar om de huurder in een aanloopperiode een betere start te gunnen, hierna zal de huurprijs gestaffeld naar de normale huurprijs gaan.€ 4.000,-- per maand, exclusief B.T.W. 

Servicekosten: 
Niet van toepassing. 
Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers. 

Huurprijsaanpassing: 
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft. 

Huurbetaling: 
De betaling van de huurprijs, eventuele servicekosten en de eventuele B.T.W. geschiedt in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling. 

Huurtermijn: 
De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een termijn van tenminste 5 jaar met 5 optiejaren. 

Zekerheid: 
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden, inclusief omzetbelasting. 

B.T.W. status: 
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Ligging

 • Dorpscentrum

Kenmerken

 • Afgewerkte wanden
 • Met opslagruimte
 • Meterkast met eigen energieaansluitingen
 • Pantry / keuken
 • Systeemplafond
 • Verlichtingsarmaturen
 • Met laden / los ingang
 • Betonvloer
 • Centrale verwarming
 • Dubbele toiletten
 • Gasinstallatie
 • Elektrische installatie
Adresgegevens: Dorpsstraat 171
2712 AH Zoetermeer
Telefoonnummer:0793161020
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:business-connect.nl
Locatie Radius
Radius
Oppervlakte - Van/tot
Huur Koop Beiden