AlgemeenRepresentatieve winkelruimte van ca. 425m², gelegen in het centrum van Spijkenisse nabij Theater “De Stoep”.De winkelruimte is v.v. een eigen meterkast, toilet. De glas pui is v.v. een dubbele hoge deur (ca.280cm) en heeft een frontbreedte van ca.18 meter. In de directe omgeving zijn een aantal gerenommeerde bedrijven... Lees meer


Prijs€ 3.550 p/m
Oppervlakte425 m²
Bouwjaar 2011
Ligging Stadscentrum, Winkelcentrum
Meer kenmerken..

Afbeeldingen (3)


Alle afbeeldingen..
Algemeen
Representatieve winkelruimte van ca. 425m², gelegen in het centrum van Spijkenisse nabij Theater “De Stoep”.
De winkelruimte is v.v. een eigen meterkast, toilet. De glas pui is v.v. een dubbele hoge deur (ca.280cm) en heeft een frontbreedte van ca.18 meter. In de directe omgeving zijn een aantal gerenommeerde bedrijven gevestigd, zoals; Food factory, Amani, Mango, D- reizen, Nimax meubels, New Yorker en in de aanlooproute naar binnenkort te vestigen ACTION.

Locatie
Het winkelpand is met de auto zeer goed bereikbaar, deze kunt u (betaalt) parkeren in de parkeergarage van Theater “De Stoep”. Het metrostation van Spijkenisse Centrum bevindt zich op 10 minuten loopafstand met tevens directe buslijnen diverse richtingen. Via de provinciale weg “de Groene Kruisweg” is er directe aansluiting op de A15 richting Rotterdam – Rozenburg en is het knooppunt Benelux binnen enkele autominuten bereikbaar,met aansluiting op de A4 en A20.

Oppervlakte
Metrage is indicatief en niet gebaseerd op een NEN2580 meetcertificaat.
Parkeren In het centrum is voldoende betaalt parkeren gelegenheid in de directe omgeving middels diverse parkeergarages op enkele minuten loopafstand. U betaalt alleen voor de tijd dat u daadwerkelijk geparkeerd heeft. In de parkeergarage zijn de tarieven € 1,00 per uur en daarmee goedkoper dan op straat parkeren.

Voorzieningen
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, het betreft echter een casco. Onderhoud en vervanging van de aanwezige voorzieningen, komt geheel voor rekening van de huurder.

De winkelruimte is thans v.v.:
Glasgevel met dubbele glasdeur
Frontbreedte van ca.18 meter
Meterkast
Toilet

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan centrum ( Stadsplein) van de gemeente Spijkenisse, detailhandel, dienstverlening tot en met categorie A van de Staat bedrijfsactiviteiten en horeca1, kantoor en welness. Bij deze behorende voorzieningen zoals paden,verblijfsgebieden, terrassen, trappen en liften, bruggetjes en nutsvoorzieningen. Of het door de huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming ( en) en/of vergunningen van de overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Bouwjaar
2011

Huurprijs
€ 3.550,- per maand exclusief BTW

Servicekosten
€ 301,- per maand exclusief BTW

Huurperiode
Flexibel

Huurbetaling
Per maand vooruit d.m.v. een automatische overboeking of incasso.

Huurprijs aanpassing
Jaarlijks, per 1 juli, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI- alle huishoudens ( 2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek(CBS)

Zekerheidstelling
Bankgarantie of borg ter grootte van een volledige kwartaalverplichting

Oplevering:
In overleg, na ontvangst van een getekende huurovereenkomst en de gevraagde zekerheidstelling.

Beschikbaarheid
Per direct

Ligging

  • Stadscentrum
  • Winkelcentrum

Kenmerken

  • Mechanische ventilatie
  • Betonvloer
  • Verlichtingsarmaturen
  • Meterkast met eigen energieaansluitingen
  • Alarminstallatie
  • Elektrische installatie
  • Airconditioning
E-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie Radius
Radius
Oppervlakte - Van/tot
Huur Koop Beiden