Te huur winkelruimte in W.C. het Stadshart in Zoetermeer aan het Noordwaarts.Voorheen uitzendbureau. Naast het gebruik als winkel/detailhandel/horeca/dienstverlening, is het pand en de locatie ook zeer geschikt voor het afhalen van fast food zoals Indische Toko etc. of stomerij/kledingreparatie etc. mede doordat je er met de... Lees meer
Contactgegevens
Naam:
hans baars
E-mailadres:
hansbaars@icloud.com
Telefoonnummer:
0650635610


Prijs€ 0 p/m
Oppervlakte60 m²
Ligging Stadscentrum
Meer kenmerken..

Afbeeldingen (2)


Alle afbeeldingen..
Te huur winkelruimte in W.C. het Stadshart in Zoetermeer aan het Noordwaarts.
Voorheen uitzendbureau.
Naast het gebruik als winkel/detailhandel/horeca/dienstverlening, is het pand en de locatie ook zeer geschikt voor het afhalen van fast food zoals Indische Toko etc. of stomerij/kledingreparatie etc. mede doordat je er met de auto vlak bij kunt komen.

De winkels mogen dagelijks ook op zon- en feestdagen geopend zijn tot 22.00 uur.

Voor ondernemers met een goed ondernemersplan is een interessante instaphuur mogelijk!
Leuk winkelpand vlak bij een grote winkel van Action en drukbezochte fietsenstalling en parkeergarage. Daarnaast op het Noordwaarts een winkel van de Kijkshop, telefoonwinkels etc. In het Stadshart ruim 200 winkels waaronder, Hema, C&A etc. Zoetermeer is een stad met ruim 220.000 inwoners verdeeld over 7 wijken. De winkelvoorziening is zeer evenwichtig opgebouwd. De wijkwinkelcentra zijn vooral georiënteerd op de dagelijkse levensbehoefte. Het Stadshart met bijna 50.000 m2 winkelruimte vervult naast een regio functie de centrumfunctie voor Zoetermeer.

Ligging

  • Stadscentrum

Kenmerken

Joomla SEF URLs by Artio